Voorwaarden en privacy

Benzenrader Bries hecht grote waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren we je over hoe wij omgaan met jouw gegevens en welke rechten je hebt met betrekking tot deze gegevens.

Onze organisatie

Naam: Stichting Evenementen Benzenrade
KvK-nummer: 93531893
Contact: info@benzenraderbries.nl

Doelen van gegevensverwerking

  • Het afhandelen van jouw betaling.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

  • Iedere klant heeft het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door onze organisatie. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@benzenraderbries.nl.
  • Uw gegevens kunt u inzien en aanpassen door in te loggen bij Eventbrite (ons ticketsysteem)

Verwerking

Indien je vragen hebt over onze privacyverklaring of de verwerking van jouw persoonsgegevens, neem dan gerust contact met ons op via info@benzenraderbries.nl.

Fotografie tijdens ons festival

Tijdens Benzenrader Bries zijn fotografen aanwezig om foto’s te maken van het festival. Het is mogelijk dat je wordt gefotografeerd. De foto’s worden gebruikt voor communicatie-uitingen van Stichting Evenementen Benzenrade en onze partners. Wil je niet gefotografeerd worden? Laat het de fotograaf weten.

NIX18

Wij ondersteunen en handhaven de NIX18-campagne, die tot doel heeft het alcohol- en tabaksgebruik onder jongeren onder de 18 jaar te verminderen. Als zodanig hanteren wij een strikt NIX18-beleid tijdens ons evenement.

LENTE IN
BENZENRADE

Met het kabbelende beekje, de fruitbomen in volle bloei en de lammetjes in de wei voelt Benzenrade ook wel als een stukje Frankrijk in Heerlen. In dit decor speelt "d'r Bries" zich af, waar we samen de lente en al het moois wat dit dorp te bieden heeft gaan vieren op een manier die past bij het verleden, het heden en de toekomst van Benzenrade.

Contact
info@benzenraderbries.nl

SPONSOREN EN PARTNERS

© Benzenrader Bries 2024 | Voorwaarden en privacy | Feestregeltjes